De Kraanvogel

Inschrijving geopend.
Wijchen - Wijchen
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Centraal in Wijchen, aan de Kraanvogelstraat ten noorden van het treinspoor, realiseren wij – ontwikkelaar Van de Klok – nieuwbouwproject De Kraanvogel. Hier zal na lange tijd een verouderd bedrijventerrein worden getransformeerd naar een duurzame nieuwe woonwijk. Een mooie impuls voor de omgeving en een breed woningaanbod voor de grote vraag naar nieuwe woningen!

De Kraanvogel wordt een aantrekkelijke woonbuurt, waar wij als Van de Klok circa 32 koopwoningen realiseren. Met plek voor zowel jongeren, ouderen als gezinnen. De wijk krijgt een groen en open karakter. Van de woningen valt ongeveer 70% in de categorieën betaalbaar (onder de € 355.000,-) en middelduur. De overige woningen bevinden zich in de vrije sector.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Kraanvogel
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 32 beschikbaar
Type woningen
Appartement, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Wijchen.

Aanmelden