Tuin van Woezik

Wijchen
Archief

€ 430.000,- tot € 625.000,-

Over dit project

Tuin van Woezik I Natuurlijk Wijchen

Het laatste stukje nieuwbouw in Wijchen omvat 19 energiezuinige twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen in diverse types. De woningen zijn zeer energiezuinig én gasloos. Bovendien is de ligging van de nieuwbouwwoningen in Tuin van Woezik centraal, groen en veelzijdig. Al een groot deel van de woningen zijn onder optie, maar er zijn nog enkele woningen beschikbaar.

Voor de Tuin van Woezik hebben 2 verschillende architecten woningen ontworpen. U heeft dus keus uit 2 types twee-onder-een-kapwoningen en 2 types vrijstaande woningen. De verschillende stijlen vormen samen een verrassende en gevarieerde eenheid. Gaat u voor de robuuste, donkere gevel met het heldere, witte vlak of valt u juist op de vriendelijke, lichte gevel met veel ramen?

Wonen op een ideale locatie: groen, ruim en rustig, maar óók met alles bij de hand. U woont hier in Wijchen-Noord, dichtbij het centrum en het NS-station. Scholen, restaurantjes en terrasjes, winkels en medische voorzieningen zijn allemaal dichtbij. Zin om te wandelen of te fietsen? Trek dan de omgeving in en ga op avontuur in het mooie Tweestromenland.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Tuin van Woezik
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
19
Prijs
€ 430.000,- tot € 625.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Wijchen.

Aanmelden